Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

  • Sambata
Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit la aceasta data, cu precadere in regiunile intracarpatice. In zonele joase din sud, din centru si din est, dimineata si noaptea, local va fi nebulozitate joasa si se va semnala ceata, asociata izolat cu burnita.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14...15 grade pe litoral si 25 de grade in vestul tarii; minimele termice se vor incadra intre 2 si 12 grade, usor mai ridicate in Dealurile de Vest.

Bucuresti

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu ceata si nebulozitate joasa, in prima parte a zilei si din nou spre sfarsitul noptii. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade.

La munte

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, dar in zonele depresionare, in special dimineata si noaptea se va semnala ceata, iar izolat va burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

  • Duminica
Vremea va fi mai calda decat ar fi normal in ultima decada a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord si nord-est, unde doar cu totul izolat va ploua slab. Indeosebi in orele diminetii va fi nebulozitate joasa sau ceata, pe arii restranse, in special in zonele joase din Oltenia si Moldova si in depresiunile intramontane. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar cele minime, in general, intre 4 si 12 grade.
Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru weekendul 7 - 8 ianuarie. În nordul...
Prognoza meteo ANM pentru...

La munte

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar pe vai si in depresiuni dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata si vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de zilele precedente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.