Traficul rutier in Vama Albita este blocat in totalitate, marti dimineata, in urma unor perchezitii desfasurate de Directia Nationala Anticoruptie, care vizeaza traficul ilegal de marfuri la frontiera de est a Romaniei, fiind desfasurate si 27 de perchezitii domiciliare.

Potrivit unui comunicat al DNA, cercetarile vizeaza o cauza penala complexa, instrumentata in comun de Parchetul National Anticoruptie si Centrul National Anticoruptie din Republica Moldova privind comiterea unor infractiuni de coruptie referitoare la transportul de marfuri peste frontiera de est, transmite MEDIAFAX.

"In cursul diminetii de marti, s-au desfasurat 27 de perchezitii la domiciliul unor persoane si in alte locatii aflate in judetele Iasi si Vaslui.
Totodata, Centrul National Anticoruptie deruleaza o serie de activitati similare in Republica Moldova. In cauza sunt vizate mai multe persoane, fata de 23 dintre acestea fiind dispusa inceperea urmaririi penale"
, se arata intr-un comunicat al DNA.

Pe langa sprijinul Politiei, Jandarmeriei si SRI, procurorii anticoruptie au actionat impreuna cu lucratorii Directiei Generale Anticoruptie.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul rutier in Vama Albita, cea mai importanta de pe granita de est a Romaniei, este blocat in totalitate atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire, reprezentantii Politiei de Frontiera neputand preciza cand se va relua activitatea in punctul de trecere a frontierei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.