Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 a inceput urmarirea penala in rem, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, in cazul incidentelor in care a fost implicat ministrul Culturii Daniel Barbu, joi seara, in Centrul Vechi al Capitalei.

Ministrul Daniel Barbu a fost implicat intr-un incident provocat de mai multi protestatari fata de proiectul Rosia Montana, care l-au huiduit si nu l-au lasat sa plece cu masina in care se afla decat cu interventia fortelor de ordine. In plus, luneta masinii a fost sparta.

Deocamdata, saisprezece persoane implicate in incidentul de joi seara au fost identificate, alaturi de mai multi martori, a anuntat, vineri, seful Politiei Capitalei, Mihai Pruteanu, transmite MEDIAFAX.

Politia Capitalei s-a autosesizat in acest caz, protestatarii care s-au manifestat agresiv fiind identificati cu ajutorul imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zona.

Totodata, Ministerul Culturii a inaintat o plangere la Politia Capitalei, pentru distrugerea autoturismului in care se afla demnitarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.