Remus Pricopie, ministrul Educatiei, a afirmat vineri la Ploiesti ca are informatii ca la scoala din Pungesti exista presiuni asupra conducerii pentru intreruperea orelor, astfel incat elevii si profesorii sa participe la protestele impotriva exploatarii gazelor de sist

"Avem informatii potrivit carora la Pungensti exista diferite persoane care se legitimeaza ca reprezentand organizatii neguvernamentale. Din pacate, se fac presiuni asupra conducerii scolii din Pungesti sa se intrerupa orele si sa se mearga la proteste. Cred ca aici ar trebui sa facem o distinctie foarte clara. Scoala are o anumita misiune si trebuie sa se achite de aceasta misiune. Mai departe, prezenta sau nu la un protest este dreptul si optiunea fiecarui cetatean“, a spus Remus Pricopie, citat de adevarul.ro.

Ministrul Educatiei a dispus si un control la scoala din Pungesti.

Si seful Insectoratului Scolar Vaslui, Gabriela Placinta, sustine ca directorul scolii generale din Pungesti este supus zilnic unor presiuni prin care i se solicita sa inchida scoala si sa mearga cu profesorii si elevii la mitingul impotriva explorarii gazelor de sist la Silistea.

Pungesti: Consilierii locali vor organiza un referendum privind gazele de sist


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.