Viceprimarul Capitalei Eugen Nicolaescu a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, ca au existat, in ultimele zile, probleme legate de scaderea temperaturii apei calde in Bucuresti, insa acestea au fost rezolvate.

"Am avut, in ultimele zile, probleme cu apa calda, in sensul ca temperatura acesteia, in anumite intervale orare si in anumite zone ale Capitalei, a fost mai scazuta decat in mod normal. Problemele au fost legate de temperatura agentului termic furnizat RADET de catre ELCEN, insa au fost rezolvate in cursul zilei de miercuri, astfel ca bucurestenii au apa calda si caldura la parametrii normali", a spus Nicolaescu.

Reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice Bucuresti (RADET) au declarat anterior, tot pentru MEDIAFAX, ca furnizarea apei calde pentru consumatorii din Capitala se face in regim continuu, insa temperatura acesteia este redusa temporar cu 5-7 grade, pe timp de noapte, pentru asigurarea caldurii in apartamente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.