Cinci persoane au fost ranite, marti seara, in judetul Giurgiu dupa ce un autobuz care era oprit intr-o statie a fost lovit de o autoutilitara condusa de un sofer baut, in masina politistii gasind sticle de bere.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Giurgiu, autobuzul, care efectua o cursa de persoane intre municipiul Giurgiu si comuna Hotarele, a oprit intr-o statie in localitatea Baneasa, fiind lovit de o autoutilitara, transmite MEDIAFAX.

In urma impactului, cinci persoane, doua din autoutilitara si trei din autobuz, au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu. Cele trei persoane din autobuz ranite au suferit contuzii si echimoze, iar persoanele din autoutilitara au traumatisme cranio-cerebrale si la coloana vertebrala.

"Accidentul a avut loc aseara (n.r. - marti seara). Soferul autoutilitarei are 40 de ani, este din Giurgiu, iar in urma impactului dintre autoutilitara pe care o conducea si autobuzul oprit in statie la Baneasa au fost accidentati doi oameni din autoutilitara, altii decat soferul, si trei din autobuz", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu, Cornel Vasilache.

Soferul autoutilitarei a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, in masina, langa sofer, fiind gasite sticle de bere.

"Rezultatul probelor biologice arata ca acest sofer avea o imbibatie de 0.95 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat, acestuia fiindu-i intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere in stare de ebrietate", a mai spus Cornel Vasilache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.