Pentru saptamana care incepe maine, specialistii au prognozat temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului. In plus, nu se vor mai inregistra precipitatii.

Meteorologii ne asigura ca de maine, luni, mercurul din termometre va depasi temperaturi de peste 15 grade Celsius. In urmatoarele zile valorile termice se vor inregistra intre 12-13 grade Celsius pe litoral, pana la 20-22 de grade in vest, scrie adevarul.ro.

Meteorologii au anuntat ca luni vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca in toata tara. Cerul va fi aproape senin, dar dimineata, in zonele joase, local va fi ceata. Temperaturile se vor incadra intre 13 grade doar in nordul litoralului si 21 de grade in vest.

In Bucuresti, termometrele vor indica aproximativ 17 grade, cerul va fi senin si vantul va bate slab. In zilele de marti si miercuri, temperaturile vor urca pana la 19 grade in Capitala.

Vremea ramane frumoasa si marti, iar temperaturile revin la normalul acestei perioade, cu maxime de la 14 grade pe litoral pana la 22 de grade in vestul tarii. In noaptea de marti spre miercuri va ploua in sud-vestul tarii. Miercuri vremea fi in general frumoasa, insa in vestul tarii norii vor incepe sa se adune si va ploua slab. Temperaturile la amiaza se vor incadra intre 14 grade pe litoral si 21 de grade in Banat. In urmatoarele zile se va raci in vest, centru si nord, insa, potrivit meteorologilor, nu va fi la fel de rece ca saptamana trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.