De la 1 octombrie vor incepe probele la sistemul centralizat de incalzire, scrie adevarul.ro.

Masura vine ca reactie la scaderea accentuata a temperaturii in Capitala. Probele vor fi efectuate pe parcursul a trei zile, acest interval de timp fiind necesar pentru echilibrarea sistemului de distributie si furnizare a energiei termice, anunta RADET intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, in functie de evolutia meteo se va trece la furnizarea caldurii in regim permanent. Procedurile de incarcare „la cald” a instalatiilor se desfasoara in toate sectoarele din Capitala.

RADET sustine ca acei clienti care momentan nu doresc sa beneficieze de energie termica pentru incalzire pot sa limiteze ori sa refuze acest serviciu, inchizand vanele retelei aflate in subsolurile tehnice ale imobilelor. Asociatiile care vor sa beneficieze de acest serviciu sunt rugate sa verifice si sa corecteze pozitia vanelor acestor aparate conform deciziei luate la nivel de asociatie.

La consumatorii de tip urban – unde sunt indeplinite conditiile tehnice necesare - la cererea acestora se poate pune permanent in functiune sistemul de incalzire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.