Procurorii au stabilit ca angajatii de la Administratia Domeniului Public din sectorul 2 sunt responsabili pentru moartea lui Ionut Anghel.

Administratia Domeniului Public al Sectorului 2, reprezentantii SC Tei Rezidential si Constantin Ciorascu, proprietarul terenului unde Ionut Anghel a fost omorat de caini, sunt urmariti penal in dosarul in care se fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica fac cercetari in acest doosar pentru ucidere din culpa, a percizat sursa citata, intr-un comunicat de presa, preluat de MEDIAFAX.

"Pentru garantarea dreptului la aparare al invinuitilor, alte date (inclusiv momentul audierii) nu pot fi facute publice la acest moment", a mai aratat Parchetul instantei supreme.

Reprezentantii Administratiei Domeniului Public (ADP) Sector 2 sustin, dupa citarea lor la PICCJ, ca invinuiti in dosarul mortii lui Ionut Anghel, ca nu sunt responsabili de tragedia in care si-a pierdut viata copilul de patru ani sfasiat de caini in Bucuresti.

"Parchetul are dreptul sa obtina informatii de la toti cei care ar putea sa furnizeze date relevante pentru elucidarea cazului. Administratia Domeniului Public Sector 2 se va prezenta la solicitarea parchetului, ori de cate ori este necesar, pentru a oferi informatiile necesare. Intelegem sa facem toate instrumentarile legale de aparare, pentru stabilirea corecta a responsabilitatilor", se mai arata intr-un comunicat semnat de directorul ADP Sector 2, Cristian Lemnaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.