Un staret de la Manastirea Cotmeana din Arges este acuzat de o familie de enoriasi de malpraxis.

Staretul manastirii Cotmeana din Arges a fost fugarit, imbrancit si lovit de doi soti credinciosi, bunica si un unchi, nemultumiti ca slujbele pe care sustin ca le-au platit parintelui nu au avut efectul asteptat, relateaza stirileprotv.ro.

Oamenii sunt suparati ca s-au rugat sa aiba un copil sanatos, insa la nastere femeia a aflat ca bebelusul ei are buza de iepure, o malformatie de care sufera cealalta fetita a ei. Suparati, parintii impreuna cu bunica si un unchi au mers sa ceara socoteala pentru banii platiti pe acatiste.

Staretul spune ca el doar s-a rugat pentru ei si ei i-au reprosat ca au cheltuit 2600 de lei pentru slujbe si acatiste. Cand au sosit politistii, chemati de urgenta printr-un apel la 112, scandalul in manastire era in toi, iar cei implicati au avuit nevoie si de ingrijiri medicale.

Membrii familiei au depus plangere penala impotriva preotului pentru agresiune. Procurorul care instrumenteaza dosarul urmeaza sa stabileasca daca faptele preotului pot fi incadrate la inselaciune.

"Cu lacrimi, am sa tip la tine, Doamne, alege-s-ar praful de ei. Arza-i-ar focul! Sa le dea Dumnezeu binele, cum mi-au dat ei mie linistea!", a spus calugarul, citat de jurnalulbtd.ro.

Preotul a gasit si explicatia esuarii "tratamentului": "Copilul a iesit asa pentru ca sunt nemernici, oameni de nimic".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.