Codul rutier si Codul insolventei se vor mai afla inca o saptamana in dezbatere publica, pentru a fi analizate toate propunerile de modificare, a anuntat premierul Victor Ponta.

"In Romania se vorbeste de faptul ca adoptam masuri fara dezbatere si eu tot spun ca, de exemplu, se afla in dezbatere Codul insolventei, Codul rutier, proiectele miniere Noi nu le dezbatem si, dupa ce stai cu ele o luna-doua, vine cineva la final si spune ca nu e bine. Boala asta romaneasca in care, de fapt, nici nu te uiti la un proiect si la final, dupa ce se adopta, vii si spui ca nu e bun...Mi s-a intamplat si astazi, am primit ca la Codul insolventei ar mai fi niste oameni care vor sa faca observatii", a afirmat Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a precizat ca, in aceste conditii, Codul insolventei si Codul rutier se vor mai afla inca o saptamana in dezbatere publica, chiar daca se afla in acest stadiu de o luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.