Presedintele Asociatiei "Cutu, cutu" Marcela Pisla a depus, marti, o plangere penala impotriva Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) si Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) in legatura cu cele trei firme angajate de autoritati sa prinda cainii fara stapan.

Pisla sustine ca a depus aceasta plangere in conditiile in care banuieste ca cele trei contracte, care s-ar ridica la valoarea de 1,5 milioane de euro, ar fi fost atribuite unor apropiati ai conducerii ASPA sau ai Primariei Capitalei, in conditiile in care anul trecut cele trei firme aveau alt obiect de activitate decat cea legata de animale, scrie MEDIAFAX.

"Am depus o plangere penala la adresa primariei si a ASPA in ceea ce priveste achizitia firmelor de hingheri, pentru ca, in urma licitatiei care a inceput pe 19 august anul acesta, s-au atribuit trei contracte, se pare in valoare de 1,5 milioane de euro, si anume unor firme pentru intermedieri in comertul cu mobila, articole de menaj si consultanta de afaceri si management, firme care nu au avut nimic legat de animale anul trecut si au avut doar foarte putini angajati", a declarat Marcela Pisla.

Presedintele Asociatiei "Cutu, cutu" a adaugat ca nu intelege pe ce criterii au fost acordate aceste contracte, in conditiile in care angajatii firmelor respective ar fi trebuit sa fie oameni specializati si nu "oameni care cara mobile si articole de menaj sau fierarie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.