Sase autoturisme au ramas blocate, sambata, pe DN 7 C Transfagarasan, judetul Arges, din cauza zapezii de pe sosea care atinge aproximativ patru centimetri, la fata locului fiind trimis un utilaj de deszapezire.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, soferii celor sase autoturisme au sunat la 112 si au sesizat ca nu mai pot urca spre Balea din cauza zapezii de pe sosea.

"Este primul caz pe care il inregistram, sunt sase masini, am inteles, ai caror soferi au sesizat ca nu mai pot urca spre Balea. Practic, ei nu sunt blocati, au fost sfatuiti sa nu mai urce deoarece au masini neechipate pentru sezonul de iarna. Stratul de zapada nu este mare, sunt trei-patru centimetri. Am luat legatura cu cei de la Drumuri Nationale Arges si vor ajunge in zona pentru a-i ajuta. Nu sunt victime, nu sunt masini avariate", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, transmite MEDIAFAX.

Din primele date reiese ca in cele sase masini sunt turisti din Galati.

La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului intervin drumari si salvamontisti din Arges, urmand ca in zona sa ajunga si un utilaj cu lama pentru a indeparta zapada de pe carosabil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.