Un turist de 43 de ani din Oradea a murit, vineri, dupa ce a cazut aproximativ 30 de metri intr-o prapastie, in apropiere de Pestera Polovragi, judetul Gorj, in timp ce incerca sa faca o fotografie.

Potrivit MEDIAFAX, barbatul se afla in apropiere de Pestera Polovragi alaturi de un grup de turisti, iar la un moment dat, in timp ce voia sa faca o fotografie, s-a dezechilibrat si a cazut aproximativ 30 de metri intr-o prapastie.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al Salvamont Gorj, care a constatat decesul barbatului de 43 de ani.

Cadavrul turistului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Gorj, pentru necropsie.

La sfarsitul lunii august, mama Monicai Gabor, in varsta de 54 de ani, a murit, la scurt timp dupa vizitarea Pesterei Polovragi si plecase cu un grup de turisti din Bacau sa viziteze Cheile Oltetului, dupa ce a fost lovita in cap de o bucata de piatra in greutate de aproximativ sapte kilograme, care s-a desprins de pe un versant.

Doua echipaje medicale, unul SMURD si altul de la Ambulanta Gorj, au mers atunci la locul incidentului, insa medicii nu i-au mai putut salva viata. Veronica Bulai a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis extrem de grav, orice manevra de resuscitare fiind inutila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.