Camerele de supraveghere din Parcul Tei au surprins ultimele clipe din viata lui Ionut, copilul ucis de caini in Bucuresti.

Cancan.ro a intrat in posesia imaginilor in care Ionut este filmat impreuna cu fratele lui inainte ca maidanezii sa se napusteasca asupra lor.

Camerele ni-i infatiseaza pe cei doi baietei, Andrei si Ionut, cum alearga in parc in jurul orei 9:20. De la ora 9.23, baietii nu mai apar pe niciuna dintre cele noua camere de supraveghere din mijlocul parcului. Nici bunica lor nu este de vazut, nici chiar dupa ora 10.30, atunci cand se presupune ca femeia le-a sesizat lipsa si a pornit sa-i caute.

Doua ore mai tarziu, la ora 11:36, Andrei este surprins de camere in timp ce merge insotit de un barbat inalt si se indreapta spre paznic. Dupa alte cateva minute, Ionut avea sa fie gasit mancat de caini.

Cazul copilului ucis de caini. Bunica lui Ionut: Am avut grija de copii

Ancheta privind imprejurarile in care a murit baiatul de patru ani este in continua desfasurare. Tatal lui Ionut Anghel s-a prezentat, joi, la Parchetul instantei supreme, el declarand ca a venit sa vada ce date noi sunt in ancheta, transmite Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.