Sorin Ovidiu Vintu a venit din nou, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a da declaratii in dosarul in care se fac cercetari privind modul in care au fost vandute actiunile Realitatea Media.

La intrarea in sediul DNA, Sorin Ovidiu Vintu nu a vrut sa faca declaratii.

Sorin Ovidiu Vintu a mai fost audiat ca martor in acest dosar in 5 august si in 27 august.

In acelasi dosar a fost audiat, in 13 august, si Cozmin Gusa, el spunand ca a dat declaratii in calitate de martor si a vorbit cu procurorii despre Codrut Marta, Elan Schwartzenberg, Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita, scrie MEDIAFAX.

Gusa preciza ca acest caz este desprins din cel in care este cercetata disparitia lui Codrut Marta, astfel ca, implicit, a fost intrebat de anchetatori care a fost rolul acestuia in Realitatea Media. El a spus ca, la un moment dat, Codrut Marta a detinut o functie de administrator al unei componente a grupului, respectiv agentia de presa Newsin, declaratiile pe care le-a dat fiind despre vizitele lui Marta la aceasta publicatie.

Intrebat ce a declarat despre contributia lui Elan Schwartzenberg, Gusa a spus ca nu a mai vorbit cu acesta dinainte de plecarea sa din tara. El a precizat ca oricum nu mai avea multe de discutat cu Schwartzenberg, dupa ce a acesta ar fi incercat sa instraineze marcile Realitatea unei firme din Marea Britanie.

Gusa a mai spus ca a fost intrebat si despre legaturile sale cu Sorin Ovidiu Vintu, aratand ca le-a intrerupt in primavara lui 2010, din initiativa sa, acesta fiind si motivul pentru care nu a dorit sa comenteze "prostiile spuse de un fost prieten".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.