Presedintele Traian Basescu a fost huiduit, duminica, la Tebea, unde participa, impreuna cu sotia sa, la serbarile inchinate comemorarii a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Basescu a fost huiduit in momentul in care a plecat de la serbarile inchinate lui Avram Iancu. Mai multi oameni au scandat impotriva sefului statului mesaje gen “Demisia”, “Rusine” sau “Jos Basescu”. Presedintele ar fi replicat, la plecare: “Asta-i societatea!”.

La un moment dat, presedintele s-a oprit intr-un cort unde s-a schimbat, iar cand a iesit, cineva a aruncat cu o bucata de paine spre el. Fortele de ordine au intervenit imediat si i-au indepartat pe protestatari. In ciuda huiduielilor, Basescu si-a continua plimbarea la Tebea, alaturi de sotia sa.

Nu au lipsit altercatiile intre sustinatorii lui Basescu si protestatari, insa in cele din urma spiritele s-au calmat.

Manifestarile care marcheaza comemorarea a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu au inceput, duminica, la ora 11.00, cu o defilare a vanatoprilor de munte, onorul militar fiind dat de presedintele Traian Basescu, scrie MEDIAFAX.

Dupa defilare a inceput ceremonia religioasa in cimitirul din localitatea Tebea, la care asista circa cinci mii de persoane. Peste 5.000 de persoane au participat, duminica, la Tebea, judetul Hunedoara, la comemorarea a 141 de ani de la moartea lui Avram Iancu, inmormantat in cimitirul din localitate,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.