"Audierile au inceput, vineri, in jurul orei 6.00, si s-au incheiat tarziu in noapte (n.r. - in noaptea de vineri spre sambata). In urma audierilor, Sorin Urziceanu si alti doi barbati au fost arestati pentru 29 de zile", a declarat Mircea Andres.


Sorin Urziceanu, barbatul care i-a vandut Furadan cantaretei Madalina Manole, este cercetat intr-un dosar de trafic de migranti, dupa ce a fost prins in timp ce transporta cu masina doi irakieni care voiau sa treaca fraudulos granita in Arad, el fiind in prezent audiat la sediul DIICOT Timisoara.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, timisoreanul Sorin Urziceanu, de 36 de ani, este suspectat de implicare intr-o retea de trafic de migranti, el fiind audiat la sediul DIICOT Timisoara, scrie MEDIAFAX.

La intrarea la audieri, Sorin Urziceanu a declarat ca este vorba despre lipsa de colaborare intre Politia de Frontiera din Arad si cea din Timisoara.

"Nu e vorba de niciun ban, o sa va spun imediat dupa ce imi da drumul. Este vorba de lipsa de colaborare intre Politia de Frontiera de la Arad si Timisoara. A fost o cursa de taxi si o sa va spun cand ies", a declarat Sorin Urziceanu.

Sorin Urziceanu lucreaza ca taximetrist in Timisoara.

Sorin Urziceanu a fost prins de oamenii legii la Vama Turnu din Arad, in timp ce transporta cu masina personala doi irakieni care intentionau sa treaca granita fraudulos in Ungaria.

Potrivit anchetatorilor, cei doi irakieni ar fi fost racolati dintr-un centru de transfugi din Bucuresti. Pentru a ajunge in Ungaria, irakienii ar fi platit cate 200 de euro, jumatate din bani revenindu-i lui Sorin Urziceanu. Cei doi irakieni au fost, de asemenea, dusi la audieri.

Pana in prezent, anchetatorii au stabilit ca din reteaua de trafic de minori fac parte un barbat din Costa Rica si un cetatean senegalez, care ii racola pe transfugi, insa cercetarile continua.

Conform surselor citate, acesta este cel de-al doilea caz in care este implicat Sorin Urziceanu. In urma cu cateva saptamani, alti sapte transfugi au fost transportati spre punctul de trecere al frontierei Cenad din judetul Timis.

Citeste si:
Fostul preşedinte al Fundaţiei pentru Tineret Bucureşti, trimis în...
Fostul preşedinte al...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.