Rectorul Universitatii "Ovidius" din Constanta, Tiberius Epure, si prorectorul Gabriela Stanciu, au fost trimisi in judecata, fiind acuzati ca au luat mita de la mai multe persoane pentru a le da raspunsurile la admiterea la Facultatea de Farmacie.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe Tiberius Danut Epure, in stare de arest, si pe Gabriela Stanciu, pentru luare de mita si folosire, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, scrie MEDIAFAX.

Alaturi de acestia vor fi judecati Stere Tala si Lucica Toader, pentru complicitate la luare de mita.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada 27 iunie 2013 - 11 iulie 2013, Tiberius Danut Epure, in calitate de rector al Universitatii "Ovidius" din Constanta, prin intermediul lui Stere Tala, a pretins de la o persoana 4.000 de euro pentru a-i pune la dispozitie, inaintea examenului, subiectele la disciplinele de concurs pentru admiterea la Facultatea de Farmacie, astfel incat o candidata sa fie admisa fraudulos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.