Afla cum va fi vremea sambata si duminica.

  • Sambata
Valorile termice vor scadea in toata tara, vremea devenind racoroasa, cu precadere in nord-est. Innorarile vor fi temporar accentuate si, mai ales in timpul zilei, va ploua pe arii relativ extinse, exceptand Oltenia si vestul Munteniei unde ploile se vor semnala pe suprafete mici. Vantul va prezenta intensificari locale, in special in est si in sud-est, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, iar cele minime intre 7 si 14 grade.

Bucuresti

Vremea va deveni racoroasa, astfel ca temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade. Cerul va prezenta innorari temporare in cursul zilei, cand trecator va mai ploua, apoi se va degaja. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari.

Munte

Vremea va fi instabila si se va raci considerabil. Temporar innorarile vor fi accentuate si va ploua pe arii relativ extinse. Izolat se pot cumula cantitati de apa mai insemnate, in special in Carpatii Orientali. Vantul va fi moderat, cu intensificari locale, pana la tare pe creste.

Mare

Vremea va continua sa se raceasca si va fi instabila. Cerul va fi mai mult noros si trecator vor cadea ploi in general slabe, ce pot fi si sub forma de aversa. Vantul va sufla moderat cu intensificari sustinute. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 19 grade, iar cele minime intre 13 si 14 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade.

  • Duminica
Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, iar valorile termice diurne vor marca o crestere usoara, astfel ca in jumatatea de sud a tarii, unde cerul va fi variabil, vor deveni normale pentru aceasta perioada din an. Mai racoare va fi nord, centru si nord-est, unde vor fi innorari temporare si pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in cursul zilei in sudul si estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in depresiuni si 28 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime intre 5 si 15 grade, mai scazute in depresiuni.
Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Munte

Valorile termice vor marca o crestere usoara, mai ales la cele diurne. Cerul va avea innorari temporare si pe arii restranse vor fi ploi in general slabe. Vantul va sufla moderat, cu intensificari trecatoare in cursul zilei.

Mare

Vremea va fi racoroasa si se va ameliora ca aspect. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, cand izolat vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla moderat cu intensificari in nordul zonei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 24 de grade, iar cele minime intre 14 si 15 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.