Sute de iubitori ai maidanezilor s-au adunat la un miting impotriva eutanasierii, in timp ce in Parlament era votata legea maidanezilor.

Peste 200 de persoane care se opun eutanasierii cainilor maidanezi au protestat la intrarea in Palatul Parlamentului dinspe Parcul Izvor, manifestatia avand loc in timp ce parlamentarii voteaza Legea privind cainii fara stapan, scrie realitatea.net.

Manifestantii au scandat "Parlamentul criminal", "Va dorim soarta lor, soarta maidanezilor", "Dreptul la viata", "Eutanasia jos in Romania", "USL nu uita, asta este crima ta" si au pancarte cu mesaje precum "Spune nu crimei", "Cruzimea fata de animal este preludiul cruzimii fata de om", "Opriti masacrul", "De la mineriada la hingheriada", "Vrem solutii nu macel", "Dorim sterilizarea cainilor cu si fara stapan", "Ucizi apa sau inchizi robinetul?" "Eutanasiere nu, sterilizare da".

Presedintele Asociatiei "Cutu, cutu", Marcela Pisla, sustine ca inainte de a spune ca "sterilizarea nu este buna", ca "s-a aplicat din 2004 si n-a dat roade", trebuie spus ca "sterilizarea ca metoda nu s-a aplicat niciodata in Romania".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.