Procurorii amana audierea fostului comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, ca urmare a problemelor sale de sanatate.

Alexandru Visinescu este urmarit penal pentru genocid, intrucat in perioada 1956-1963, cand a condus Penitenciarul Ramnicu Sarat, i-a supus pe detinutii politici la rele tratamente, batai si alte violente, i-a lipsit de hrana, medicamente si asistenta medicala, a anuntat, pe 3 septembrie, Parchetul ICCJ.

Alexandru Visinescu s-a prezentat, marti, la Parchet instantei supreme, fiindu-i adusa la cunostinta invinuirea. Acesta le-a solicitat procurorilor un termen pentru pregatirea apararii, a precizat Parchetul ICCJ.

Alexandru Visinescu a plecat de la Parchetul instantei supreme in jurul orei 11.15, cu un taxi, impreuna cu cele doua persoane care l-au insotit la audieri, nepoti ai acestuia.

Inainte de a iesi din sediul Parchetului instantei supreme, unul dintre nepotii lui Visinescu a spus ca acestuia i s-a facut rau la audieri si ca va mai sta putin in holul institutiei. Barbatul a precizat ca Visinescu i-ar fi spus ca simte ca o gheara in piept si o durere la nivelul toracelui, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.