Oprescu si primarii PSD de sector au fost convocati la Parlament, unde se va dezbate din nou legea cainilor fara stapan.

"Sunt aici (la Parlament - n.r.) pentru a informa deputatii si senatorii PSD despre primele amendamente pe care am reusit sa le facem dupa citirea legii cainilor fara stapan, care va fi prezentata zilele aceasta in Parlament. (...) Am auzit ca organizarea referendumului ar fi o dovada de lasitate din partea administratiei locale. Nu este deloc asa. Este pentru prima data in 23 de ani cand am dorit si doresc, in functie de cum aceasta lege va fi votata, sa putem spune deschis ca se poate face ceva in privinta cainilor maidanzi", a declarat primarul Sorin Oprescu, citat de rtv.net.

Edilul Capitalei a precizat ca nu se doreste o eutanasiere in masa a cainilor vagabonzi, insa aceasta este o masura la care au apelat si "tarile de larga inspiratie democratica" pentru a rezolva problema maidanezilor.

"Ma intereseaza ca Parlamentul, sub presiunea acestui eveniment tragic (moartea copilului de patru ani - n.r.) sa poate sa faca acest lucru. Sa faca o lege care sa permita sa nu se mai intample niciodata asa ceva", a mai spus Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.