Un grav accident s-a produs duminica dimineata in Giurgiu, in comuna Ghimpati, unde o masina care a intrat pe contrasens a lovit o alta masina care circula regulamentar.

Accidentul s-a produs pe DN6, in dreptul localitatii Ghimpati, dupa ce o masina a intrat pe contrasens si a izbit frontal o alta masina care circula regulamentar.

In urma acestui accident doua persoane, sot si sotie din Domnesti, au murit pe loc. Alte sapte persoane au fost ranite si transportate de urgenta la spitale din Giurgiu si Bucuresti, potrivit Romania TV.

Deocamdata nu se cunosc cauzele accidentului, desi politia banuieste ca soferul a adormit la volan.

"Pe DN 6, intre Alexandria si Bucuresti, in dreptul localitatii Ghimpati, conducatorul unui autoturism Dacia Logan, in varsta de 53 de ani, din localitatea Toporu, judetul Giurgiu, care se deplasa pe directia spre Bucuresti, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autoturism Renault Simbol in care se aflau doua persoane cu varste de aproximativ 57 de ani, sot si sotie, in urma impactului cei doi soti decedand pe loc" a declarat, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.