Actiunea de protest in memoria lui Ionut Anghel, anuntata pentru vineri, in Piata Romana, a fost aprobata sa se desfasoare luni, intre orele 18.00 si 19.45, vizavi de Palatul Parlamentului, in Parcul Izvor.

Primaria Capitalei a aratat vineri, intr-un comunicat de presa remis agentiei MEDIAFAX, ca la Comisia pentru Aprobarea Adunarilor Publice din cadrul municipalitatii au fost depuse doua cereri privind "adunari publice care au ca obiect cainii comunitari".

Una dintre cereri, depusa de Nadine Apostolescu in 4 septembrie, a fost aprobata in cadrul comisiei pentru duminica 8 septembrie, intre orele 11.00 si 14.00, vizavi de Palatul Parlamentului, in alveola de la Parcul Izvor.

Cealalta cerere de protest, depusa de Victor Laurentiu Stancu, a fost aprobata pentru luni 9 septembrie, intre orele 18.00 si 19.45, tot vizavi de Palatul Parlamentului, in alveola de la Parcul Izvor.

Municipalitatea a precizat ca, in cazul celei de-a doua cereri, solicitantul a vrut initial aprobare pentru vineri 6 septembrie, in Piata Universitatii, iar apoi la Piata Romana.

"Reprezentantii comisiei au explicat ca in niciuna din aceste doua locatii nu pot fi aprobate solicitari de protest, intrucat la Piata Universitatii exista deja proteste spontane (Rosia Montana), iar in Piata Romana nu exista un spatiu adecvat pentru astfel de manifestari. Pe cale de consecinta, domnul Stancu Victor Laurentiu si-a modificat cererea alegand ca loc de desfasurare alveola de la Parcul Izvor, vis-a-vis de Palatul Parlamentului, in data de 09.09.2013", se arata in comunicatul de presa al municipalitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.