Consilierul primului ministru a declarat, in cadrul unei dezbateri la postul TV Al Jazeera, ca exista "grupuri care se opun din diferite interese".

O dezbatere pe subiectul Rosia Montana a avut loc, recent, pe postul TV Al Jazeera, care a adus laolalta mai multe parti implicate in acest subiect.

"Proiectul Rosia Montana se bucura de o larga sustinere a comunitatii. Anul trecut a fost organizat un referendum local, iar comunitatile miniere au votat in proportie de 71% pentru repornirea mineritului in Apuseni", a declarat Ionel Blanculescu, consilier special al primului ministru Victor Ponta.

Acesta a mai afirmat ca, de asemenea, conform ultimului sondaj Sociopol, 68% dintre romani sustin proiectul minier si sunt increzatori ca Guvernul va aproba Legea cu privire la extragerea aurului la Rosia Montana.

"Nu putem vorbi despre falii in societatea romaneasca. Sunt grupuri care se opun acestui proiect minier din diverse motive",
a declarat Blanculescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.