Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor are un buget de 18,6 milioane lei si a avut, in opt luni, cheltuieli de 2,8 milioane lei.

Bugetul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA) aprobat in Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru acest an este de 18,6 milioane de lei, din care a efectuat, pana la 31 august, plati in valoare de 2,8 milioane de lei, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Capitalei, remis joi agentiei MEDIAFAX.

ASPA a platit 170.000 de lei pentru operatiile de sterilizare a cainilor efectuate in cabinetele veterinare private pana la sfarsitul lunii august.

Prin comparatie, 854.000 de lei au fost platiti din bugetul ASPA pentru lucrarile de construire a adapostului de caini de la Mihailesti.

ASPA a mai platit in primele opt luni pentru salariile celor 47 de angajati suma de 468.000 de lei, alti 160.000 de lei reprezentand taxele aferente acestor salarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.