Fundatia Caleidoscop s-a angajat sa nu abandoneze cainele care a ucis luni un copil de patru ani.

Semnatura de pe formularul de adoptie ii apartine Laviniei Mirela Nica, voluntar al ONG-ului Caleidoscop. Tot ea si-a asumat raspunderea in numele organizatiei pentru alti 8 maidanezi. Femeia nu mai face parte din acest ONG si nu se considera vinovata, relateaza stirileprotv.ro.

"Teoretic trebuia sa am grija de el, practic nu. Pentru ca nu erau scosi pe nume propriu ci pe numele asociatiei. Daca trebuie sa invinovatim pe cineva, trebuie criticata asociatia pentru ca nu si-a asumat responsabilitatea. Era o situatie de compromis, primaria stia, dar trebuia sa eliberam locurile. Am inteles ca s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am constiinta curata si ma ocup in continuare sa salvez animale", a declarat Lavinia Mirela Nica.

Reprezentantii de astazi ai ONG-ului sunt de negasit asa ca nimeni nu poate explica ce cauta cainele lor din sectorul 6 tocmai in parcul Tei la 10 kilometri distanta. Mai mult, vecinii spun ca nu au auzit niciodata de organizatia Caleidoscop si nici de presedinta ei, Carmen Secareanu.

"Au semnat pe formular ca au acest caine si ca il detin pe proprietate privata. Era in proprietatea lor", spune Razvan Bancescu, director de proiect la Administratia pentru Supravegherea Animalelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.