Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost oprit de un echipaj al Brigazii Rutiere care a constatat ca acesta figura cu permisul suspendat, informeaza Romania TV.

Horia Georgescu a fost oprit de politistii rutieri pe Soseaua Chitilei, sambata, la ora 3.00. In momentul in care l-au cautat in baza de date, oamenii legii au observat ca Horia Georgescu avea permisul suspendat inca din data de 9 august 2013.

Seful ANI a prezentat un certificat de grefa care dovedea ca el contestase masura suspendarii, numai ca certificatul nu aparea in baza de date a politiei. Astfel, politistii i-au intocmit lui Horia Georgescu dosar penal.

"Eu posed dreptul legal de a conduce pana la solutionarea litigiului in instanta, pentru ca am un certificat de grefa. Eu am fost oprit de un echipaj de politie, joi seara, le-am explicat ca am certificatul de grefa in dosarul juridic si dumnealor au spus ca trebuie sa intocmeasca un proces verbal conform legii. A doua zi am prezentat la sectia de politie de la Udriste certificatul de grefa, fiind totul in regula. Eu am dreptul legal sa conduc pe drumurile publice, eu demersurile juridice le-am facut ceea ce-mi da dreptul sa conduc. La o ora tarzie imi era imposibil sa il am la mine. Doar nu eram inconstient sa conduc cu permisul suspendat", a declarat, la Romania TV, seful ANI, Horia Georgescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.