Imparatul romilor de pretutindeni, Iulian Radulescu, a ajuns, duminica, cu o ambulanta, la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti pentru investigatii medicale, dupa ce a acuzat o stare de rau cauzata de probleme cardiace, in prezent starea sa fiind stabila.

Potrivit regelui international al tuturor romilor crestini de pretutindeni, Dan Stanescu, initial, Iulian Radulescu s-a prezentat la control la spitalul din Costesti, judetul Arges, dar pentru ca la aceasta unitate medicala nu exista doctor cardiolog a fost luata decizia de a fi dus cu salvarea la Pitesti pentru control si investigatii suplimentare, transmite MEDIAFAX.

"Imparatul nostru nu s-a simtit prea bine si s-a dus la spital pentru un control, el a venit de ieri (n.r. - sambata) aici, la Costesti, la Casa Regala, unde a participat la stabor, iar azi dimineata (n.r. duminica) a acuzat o stare de rau si de oboseala, ganditi-va ca are o varsta inaintata, 75 de ani, iar ieri a venit cu masina conducand de la Sibiu pana in Arges. Am fost cu dansul la spitalul de aici, de la noi, de la Costesti, dar unitatea nu are medic cardiolog, de garda era un doctor pediatru, si in aceste conditii a fost dus cu salvarea la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, unde va fi consultat de catre un medic cardiolog", a declarat regele international al tuturor romilor crestini de pretutindeni, Dan Stanescu.

Potrivit acestuia, in prezent, Iulian Radulescu este in stare stabila.

"Nu este nimic grav, dansul a suferit in 1997 un preinfarct miocardic si de atunci isi ia tratamentul cu regularitate, iar boala nu s-a agravat, dar acum a fost o criza", a mai spus Stanescu.

Primele date medicale arata ca Iulian Radulescu ar fi suferit un simptom de sindrom coronarian acut, la ora transmiterii acestei stiri pacientul fiind investigat medical la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.