Fiica presedintelui Elena Basescu a nascut, in noaptea de sambata spre duminica, o fetita, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, in prezent atat mama, cat si copilul fiind in stare buna, potrivit unor surse medicale citate de stirileprotv.ro.

Elena Basescu a nascut, la ora 3.30, prin cezariana, o fetita in greutate de 2.715 grame si 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitala, potrivit unui comunicat al unitatii medicale.

Potrivit MEDIAFAX, ea a fost internata sambata, in cadrul Clinicii de Obstetrica Ginecologie a spitalului, fiind in a 35-a saptamana a sarcinii.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la iesirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a nascut o fetita, ca este bucuros ca a primit "nobilul titlu de bunic", iar nepotica sa, despre care a spus, razand, ca seamana cu el, este sanatoasa si "deja a supt".

[FOTO] Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic, nepotica seamana cu mine

Primul copil al Elenei Basescu si, in acelasi timp, primul nepot al presedintelui, a venit pe lume in ziua in care mama implineste un an de la casatorie.

Elena Basescu posta, vineri, 30 august, pe Facebook: "Mai sunt aproximativ 3 saptamani pana la cel mai important si emotionant eveniment din viata noastra: ziua cand vom deveni parinti. Pe amandoi emotiile si asteptarea ne-au coplesit. Asta nu inseamna ca nu am apucat sa desenam peretii din camera fetitei noastre. Eu am ales personajele care sa-i lumineze inceputul vietii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistica . A ajutat-o de zor pe pictorita. Speram ca si micutei noastre o sa-i placa…".

Postarea este insotita de sapte fotografii cu peretii pictati ai camerei fetitei. In picturi apar personaje din filme celebre de desene animate.

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat la B1TV, in luna iunie, daca va avea un nepotel sau o nepotica, el raspunzand: "Spre marea mea bucurie, nepotica".

Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

Intrebat cand va avea loc botezul, presedintele a raspuns: "Prin octombrie".

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit, in septembrie 2012, la cateva zile dupa revenirea la Palatul Cotroceni a presedintelui Traian Basescu, care a fost suspendat doua luni in vara anului trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.