Vremea se mentine racoroasa in prima parte a weekendului, cu sanse de incalzire duminica.

Sambata, vremea se va mentine relativ racoroasa, in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil si vor fi ploi de scurta durata, pe arii restranse in zona de munte si cu totul izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si la munte.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 19 grade in estul Transilvaniei pana la 27 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 15 grade

La Bucuresti, temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

Duminica, temperaturile cresc dar raman usor coborate fata de valorile normale pentru inceputul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si nord-vestice unde, mai ales dupa-amiaza si noaptea, local va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 28 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 7 si 17 grade.

In ciuda racorii din tara, vremea la mare va fi in general frumoasa si normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 16 si 17 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.