Social 25 August 2013 17:08

Cortegiul funerar al lui Florin Cioaba a plecat de la locuinta acestuia din Sibiu spre Cimitirul Municipal, sicriul fiind asezat pe platforma unui TIR, unde au fost puse si coroane si unde se afla si unele rude ale fostului rege al romilor si agenti de paza, politistii blocand traficul in zona.

In jurul orei 13.30, sicriul cu trupul neinsufletit al Florin Cioaba a fost scos din casa si asezat pe carul alegoric, unde aproximativ 30 de pastori au tinut o slujba in memoria acestuia, in fata portii, pe Soseaua Alba Iulia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe durata slujbei, locuitorii din zona au urmarit din balcoane ceremonia, iar unii soferi care treceau cu masinile prin zona s-au oprit pentru a face fotografii.

Apoi, cu putin timp inainte de ora 15.00, cortegiul a plecat spre Cimitirul Municipal, pe carul alegoric aflandu-se unele rude ale lui Florin Cioaba, dar si agenti de paza, politistii blocand complet Soseaua Alba Iulia.

In fata carului alegoric merge fanfara, iar oamenii adunati in zona aplauda, unii dintre ei alaturandu-se cortegiului. Pe traseu, cortegiul funerar, format din aproximativ 2.000 de persoane, se opreste la fiecare intersectie mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.