Social 22 August 2013 11:41
O bomba de 100 de kilograme a fost descoperita pe santierul viitorului mall din Galati.

[UPDATE 16:20]

Reprezentantii ISU Ciolpani ajunsi la Galati au hotarat ca proiectilul de 100 de kilograme poate fi mutat in siguranta, asa ca au incarcat bomba cu ajutorul unei macarale intr-o masina a ISU, pentru a o detona intr-un poligon din localitatea Branistea, aflata la aproximativ 20 de kilometri de Galati.

Toate restrictiile rutiere au fost ridicate, iar locuitorii din zona care au fost evacuati se pot intoarce la casele lor, mai ales ca au fost sfatuiti, atunci cand isi parasesc locuintele, sa lase geamurile si usile deschise.



Constructorii care au inceput lucrarile pentru ridicarea mall-ului de pe Bulevardul George Cosbuc din Galati au descoperit, joi dimineata, o bomba de aviatie.

Pirotehnistii se afla deja la fata locului si au constatat ca bomba are o greutate de 100 de kilograme si, pentru ca nu au cum sa o mute, o vor detona la fata locului, urmand ca locuitorii de pe o raza de un kilometru sa fie evacuati.

Primarul municipiului Galati, Marius Stan, a sosit si el la fata locului.

"Trebuie sa ne asiguram ca vor fi pagube materiale cat mai mici", a declarat primarul, citat de adevarul.ro.

Pe apelul unic de urgenta s-a primit un telefon in care se semnala ca pe santier s-au descoperit doua obiecte, unul care seamana cu o bomba de aviatie si celalalt, cu un proiectil, scrie rtv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.