Social 22 August 2013 10:11
Traficul rutier va fi restrictionat, incepand de joi si pana pe 31 august, in zona Pietei Constitutiei din Bucuresti, pentru pregatirile necesare concertului "The Wall" care va fi sustinut de Roger Waters pe 28 august, potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Cu ocazia concertului "Roger Waters - The Wall", in Piata Constitutiei, Brigada Rutiera va dispune masuri de fluidizare a traficului si de prevenire a accidentelor in perimetrul destinat spectacolului. Astfel, pentru buna desfasurare a evenimentului se vor institui restrictii rutiere in perioada 22 august, orele 00.00 - 31 august, orele 24.00, respectiv limitarea circulatiei rutiere pe banda I a bretelelor situate pe circumferinta Pietei Constitutiei, catre bd-ul Unirii.

De asemenea, in perioada 23 august, orele 00.00 - 30 august, orele 24.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe banda a IV-a a bretelelor situate pe circumferinta Pietei Constitutiei, catre bd-ul Unirii si pe bd-ul Libertatii, banda I si II pe sensul de circulatie Ministerul de Finante catre bretea Ministerul Public si banda I de circulatie dinspre bretea Ministerul Public catre bretea Ministerul de Finante.

Totodata, se va inchide circulatia rutiera pe bd-ul Unirii, intre bd-ul I.C. Bratianu si bd-ul Libertatii, in Piata Constitutiei si pe bd-ul Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd-ul Natiunile Unite, in perioada 26 august, orele 00.00 si 29 august, orele 08.00, cu asigurarea traversarii bd-ului Unirii catre bd-ul Regina Maria, scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa foloseasca masinile personale cat mai putin, pentru a evita blocajele de trafic, si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de arena sportiva, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere si sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Potrivit sursei citate, participantii la trafic pot folosi ca rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie - Bd. Libertatii - Piata George Cosbuc -Bd. Regina Maria; Str. Izvor - Str. Hasdeu - Splaiul Independentei; Bd. Unirii - Piata Unirii - Splaiul Independentei - Str. Hasdeu - Str. Izvor - Calea 13 Septembrie.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.