Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la locuinta din municipiul Sibiu a familiei Cioaba, unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba.

Basescu a ajuns cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o masina spre casa familiei Cioaba.

Presedintele a fost primit cu urale de catre rudele si vecinii lui Florin Cioaba, care i-au spus: "Sa ne traiti, domnule presedinte, va multumim pentru tot".

Ulterior, seful statului a intrat in salonul de oaspeti al familiei Cioaba, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioaba, transmite MEDIAFAX.

Presedintele a dus la locuinta familiei Cioaba o coroana de garoafe rosii cu mesajul "Sincere regrete. Presedintele Traian Basescu".

Potrivit realitatea.net, traficul in unele zone din municipiul Sibiu va fi restrictionat timp de trei zile si inchis complet, vineri, pentru o ora, pentru a permite priveghiul, respectiv deplasarea cortegiului la inmormantarea lui Florin Cioaba.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus, marti seara, in Romania, cu o cursa de linie care a aterizat pe Aeroportul "Henri Coanda", iar de acolo sicriul a fost transportat cu o masina la Sibiu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.