Dorin Cioaba a sustinut, miercuri dimineata, ca are documente medicale cu care poate dovedi ca a fost vorba despre malpraxis in cazul tatalui sau.

Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor care a murit la Spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, a declarat, miercuri dimineata, ca tatal sau "a fost omorat cu zile", el acuzandu-i de malpraxis pe medicii turci, transmite corespondentul MEDIAFAX. Dorin Cioaba a sustinut, miercuri dimineata, ca are documente medicale cu care poate dovedi ca a fost vorba despre malpraxis in cazul tatalui sau.

"Am toate actele, cred si am siguranta, voi vorbi si cu specialisti, ca tata este caz de malpraxis. A fost omorat cu zile, iar actele dovedesc acest lucru", a spus fiul cel mare al lui Florin Cioaba. El a mai sustinut ca Ministerul Afecerilor Externe nu a facut nimic pentru a-i ajuta familia pana cand cazul nu a fost mediatizat de presa

"Pana cand nu am facut scandal in presa, consulul nu s-a miscat din fotoliu, MAE s-a miscat foarte greu prin consulat", a sustinut Dorin Cioaba.

Marti, Dorin Cioaba declara, la spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, ca au existat nelamuriri privind informatiile de la spital, din cauza lipsei unui dialog si din cauza translatorilor, care nu au transmis ce trebuia, si ca medicii "si-au dat tot interesul" pentru a-i salva tatal, fiind in permanenta langa familia sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.