Social 19 August 2013 00:06
 Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor Florin Cioaba, a declarat ca familia sa vrea sa ceara ajutor financiar de la statul roman pentru plata facturii la spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, aceasta fiind de 350.000 de dolari, relateaza MEDIAFAX.

Fiul lui Florin Cioaba spune ca unitatea medicala e emis o factura de 350.000 de dolari pentru spitalizare si operatie, suma pe care el si familia lui nu o pot acoperi. Dorin Cioaba a mai spus ca nu poate ridica trupul tatalui sau de la morga spitalului decat atunci cand factura va fi platita.

Pe de alta parte, familia lui Florin Cioaba nu doreste efectuarea autopsiei, relateaza Stirile ProTV.

Premierul Victor Ponta a spus, duminica seara, ca familia lui Florin Cioaba va fi ajutata in masura prevazuta de lege pentru orice cetatean roman, precizand ca a fost informat de MAE si de Raed Arafat ca este vorba despre o factura "foarte mare", astfel ca "probabil va fi foarte dificil".

"M-au informat Ministerul de Externe si domnul Arafat despre problemele care au aparut in Turcia vizavi de plata acelei facturi. Vreau sa spun foarte clar, orice cetaten roman - eu nu fac vreo deosebire ca e rege sau nu-i rege -, orice cetaten roman, in masura prevazuta de lege si in masura posibilitatilor, incercam sa-l ajutam", a spus Victor Ponta, la Antena 3.

Premierul a explicat ca din banii CNAS exista un sistem prin care se sprijina "pe anumite criterii".

"Nu pot sa va spun in acest moment decat ca, atat cat se poate face pentru orice cetatean al Romaniei, atat facem. (...) In masura in care exista anumite proceduri si se inscrie intr-un caz in care poate fi ajutat, atunci o facem. Nu vreau sa fac vreo favoare. (...) Din bani publici, nu fac favoruri pentru nimeni. In cazul de fata direct, probabil ca va fi foarte dificil", a mai spus Ponta.

Dorin Cioaba, viitorul "Rege al Romilor"

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba, in varsta de 58 de ani, a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate. El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin a anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.