Dupa preinfarctul suferit in drum spre casa, Cioaba a facut un infarct chiar in timp ce medicii ii evaluau starea de sanatate, a declarat Dorin Cioaba.

"In urma cu zece zile a venit in Antalya sa-si petreaca concendiul. I-a placut foarte mult statiunea. A fost pentru prima oara in Antalya. A prins cateva zile foarte calduroase, in ultima zi de sedere aici nu s-a mai dus la plaja pentru ca nu s-a simtit bine si a hotarat sa incheie sejurul. Dupa ce a plecat din Antalya spre casa, la 100 de km de aici i s-a facut rau. A oprit masina la o benzinarie, a chemat salvarea si atunci a avut primul pre-infarct pe care l-a suferit", a declarat Dorin Cioaba, citat de rtv.net.

La spital, starea i s-a inrautatit, dar semnele sunt incurajatoare.

"A fost adus de urgenta la spitalul din Antalya. Dupa un tratament administrat de medicii de aici s-a simtit mai bine. A doua zi insa de dimineata a facut o coronografiere, iar in urma acestei coronografiere, la putin timp i s-a oprit inima. A fost resuscitat si de atunci se afla intr-o coma. Astazi a dat primele semne ca ar iesi din aceasta coma", a mai spus fiul lui Cioaba.

Serban Bradisteanu a spus, pe Aeroportul "Henri Coanda", la revenirea in tara dupa ce a fost in Antalya pentru a-l evalua pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, ca in prezent se vorbeste despre sansele acestuia de a ramane in viata, starea lui fiind grava, scrie MEDIAFAX. Intrebat cine l-a solicitat sa mearga in Turcia pentru a-l evalua pe Florin Cioaba, medicul Serban Bradisteanu a spus ca rugamintea a venit din partea presedintelui Traian Basescu.

"Presedintele Traian Basescu m-a rugat, daca vreau si pot, sa fac aceasta vizita medicala, impreuna cu anestezista mea, petnru a aprecia ce este mai bine de facut psentru un om, pana la urma", a spus Bradistanu.

Intrebat cine a suportat costurile, Bradisteanu a spus ca toate cheltuielile au fost suportate de familia lui Florin Cioaba. Medicul a declarat ca Florin Cioaba va urma un tratament medicamentos, intrucat starea sanatatii sale nu permite in acest moment realizarea unei interventii chirurgicale.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

"In prezent, starea pacientului nu permite realizarea unei interventii chirurgicale, el va primi un tratament medicamentos", a spus Bradisteanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.