Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, a suferit un preinfarct, luni dupa-amiaza, in timp ce se afla in concediu cu familia in Antalya, Turcia, fiind in stare grava, in coma indusa medical.

Fiul acestuia, Dorin Cioaba, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca tatal sau a suferit, luni dupa-amiaza, un preinfarct, iar in prezent este in coma indusa, la un spital din Antalya.

"Tata a suferit un preinfarct ieri dupa-amiaza (n.r. luni dupa-amiaza), el se stia cardiac, insa nu a mai avut probleme de foarte mult timp. Probabil au fost calduri foarte mari si asta i-a activat problemele medicale. Eu am vorbit cu el de dimineata si era foarte agitat, iar acum stiu ca este intr-o coma indusa medical", a spus Dorin Cioaba, care se afla in Turcia, in drum spre spitalul unde este internat tatal sau.

Intrebat daca se pune problema unei interventii chirurgicale, Dorin Cioaba a afirmat ca va discuta cu medicii acest aspect si daca va fi nevoie interventia se va face in Antalya.

In aprilie 2013, Cioaba a fost ales presedinte al Organizatiei Internationale a Romilor cu 22 de voturi "pentru", trei "impotriva" si trei abtineri, el avand un contracandidat din Polonia. El a primit de la fostul presedinte Stanislaw Stankiewicz, din Polonia, stampila organizatiei, dar si un proces-verbal de predare-primire a mandatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.