Politistii rutieri recomanda soferilor care se intorc in Capitala de pe Valea Prahovei, duminica, sa circule pe ruta alternativa DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, in conditiile in care traficul pe DN1 Brasov - Bucuresti este intens si se anticipeaza ca se va circula in coloana in statiunile montane.

[UPDATE] Circulatia de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviata duminica, incepand cu ora 12.50, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

De asemenea, incepand cu aceeasi ora, nu mai este permis accesul catre DN1, dinspre Rasnov, pe DN73A Rasnov - Predeal, a mai precizat sursa citata.

Soferii care merg catre Bucuresti pot circula pe urmatoarele rute: DN73 Rasnov - Brasov, DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti; DN73 Rasnov - Pitesti, A1 Pitesti - Bucuresti; DN73 Rasnov - Valea Mare-Pravat, DN72A Stoenesti - Targoviste, DN71 Targoviste - Baldana, DN7 Baldana - Bucuresti.


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a informat ca, la ora 11:00, traficul rutier era deja intens pe DN1 Brasov - Bucuresti si ca, in orele urmatoare, se va circula in coloana in statiunile montane prahovene.

"Le recomandam conducatorilor auto sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera, care actioneaza pentru fluidizarea circulatiei in principalele intersectii si in zona trecerilor pentru pietoni", s-a mai aratat intr-un comunicat remis MEDIAFAX de Infotrafic, care, pentru evitarea aglomeratiei, recomanda ruta alternativa DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.