Cinci persoane, intre care doi copii, au ajuns la spital, marti, in urma unui conflict izbucnit in curtea unei case din sectorul 4 al Capitalei, dupa ce au fost arse cu ulei incins, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Politia Capitalei.

Potrivit surselor citate, la ora 12.58, la numarul de urgenta 112 s-a primit un apel prin care s-a semnalat ca intr-o curte de pe strada Obolului este batut un barbat.

Cand au ajuns la fata locului, politistii au constatat insa ca, in afara barbatului lovit, in curte erau alte cinci persoane care fusesera arse cu ulei incins si care aveau nevoie urgenta de interventia medicilor.

Din primele cercetari reiese ca, la scurt timp dupa ce un barbat a fost agresat, o adolescenta in varsta de 17 ani a intrat in casa si a observat, pe aragaz, o tigaie cu ulei care luase foc. Aceasta a luat tigaia si ar fi aruncat-o in curte, la intamplare. Uleiul incins a ranit cinci persoane, printre care s-a numarat inclusiv tanara de 17 ani.

In urma incidentelor, au fost transportate la mai multe spital sase persoane, respectiv barbatul batut si alte cinci cu arsuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.