Sindicatele din electricitate vor protesta, miercuri si joi, la sediul Guvernului, cerand aprobarea strategiei energetice si redresarea economica a societatilor de servicii energetice Moldova, Banat, Dobrogea, Oltenia si Muntenia Sud.

Pichetul de la sediul Guvernului este organizat de Federatia Nationala a Sindicatelor din Electricitate "Univers", in 7 si 8 august, intre orele 12.15 si 15.00, la protest fiind asteptate intre 350 si 400 de persoane.

Sindicalistii cer redresarea economica a societatilor de servicii energetice Moldova, Banat, Dobrogea, Oltenia si Muntenia Sud in vederea pastrarii locurilor de munca, dar si elaborarea si aprobarea strategiei energetice a Romaniei, care sa conduca la dezvoltarea si modernizarea retelelor de distributie a energiei electrice pentru cresterea calitatii serviciului public pentru toti consumatorii de energie electrica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.