Compania Loteria Nationala atrage atentia ca au aparut tentative de inselaciune cu lozuri si angajati falsi.

Loteria Romana atrage atentia jucatorilor cu privire la tentativele de inselaciune practicate de catre indivizi care se prezinta ca fiind angajati ai Loteriei Romane, inclusiv prin purtarea unor ecusoane, si care incearca sa vanda produse tip loz falsificate, cu premii in autoturisme Dacia Logan.

Loteria subliniaza in comunicat ca produsele de tip loz se comercializeaza exclusiv in spatiile autorizate C.N.L.R. (agentii proprii, mandatare, punctele de vanzare din cadrul Carrefour si Inmedio) si numai de catre lucratorii comerciali care opereaza si pe terminalele de jocuri loto.

Se mai mentioneaza ca Loteria Romana nu detine in portofoliul de produse niciun loz care sa ofere drept premiu autoturisme.

Duminica va avea loc o noua extratere Loto.

La tragerile loto de joi, 1 august, Loteria Romana a acordat 9.198 castiguri in valoare totala de 706.218,80 lei.

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 4,7 milioane lei (aproximativ 1,1 milioane de euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 2 milioane lei (peste 472.300 de euro).

In urma tragerii Joker de joi, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 1,4 milioane lei (peste 336.000 euro). Si la jocul Noroc Plus, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 49.740 lei. La Super Noroc, la categoria I reportul este de peste 106.300 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.