Un cetatean ceh arestat pentru a fi extradat a fost gasit mort, sambata dimineata, in celula sa din Arestul Central al Politiei Capitalei, au declarat oficiali ai institutiei.

Barbatul, in varsta de 44 de ani, a fost adus in Arestul Central al Politiei Capitalei dupa ce a fost arestat in vederea extradarii, scrie MEDIAFAX.

Potrivit primelor informatii, barbatul ar fi suferit un infarct. La fata locului sunt politisti de la Serviciul Omoruri si reprezentanti ai Institutului National de Medicina Legala, au precizat oficialii Politiei Capitalei.

Cetateanul strain a fost incarcerat vineri la Serviciul Independent de Reținere și Arestare Preventiva, in baza unui mandat european de arestare, emis de Curtea de Apel București, pentru o perioada de cinci zile, in vederea extradarii in Republica Ceha, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.