O bataie sangeroasa intre doua familii de tigani in centrul Timisoarei a fost la un pas sa se transforme intr-o tragedie.

Doi dintre barbații implicati au fost raniti cu cutitul in altercatie. Victimele au fost transportate de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara, cu rani in zona feței si hainele pline de sange, scrie evz.ro.

Incidentul s-a petrecut pe strada Brasov, in centrul orasului, unde unul dintre romii bogați din oras, Scumpea Stancu este proprietarul imobilului de la numarul 9.

Cei din clanul Carpaci – alt clan de țigani avuți (liderul clanului, decedat anul trecut, a lasat in urma o avere evaluata la 13 milioane de euro) și-au cumparat un apartament in imobilul vecin, de la numarul 11, fara sa anunte. Joi dupa-amiaza, noii proprietari au venit cu cateva piese de mobilier pentru a le duce in apartamentul recent cumparat, iar de aici a izbucnit scandalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.