Presedintele fondator al PNL 1990, Radu Campeanu, se afla internat in continuare la sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, starea lui fiind usor ameliorata, dupa ce i-a scazut febra, au declarat joi apropiati ai familiei.

Campeanu, in varsta de 91 de ani, a fost internat saptamana trecuta, de luni pana miercuri, cu diagnosticul penumonie, la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals" din Bucuresti.

El a fost externat miercuri de la "Matei Bals", facand ulterior febra. In noaptea de vineri spre sambata, familia sa a solicitat o ambulanta, Campeanu avand dureri in piept si oscilatii de ritm cardiac.

Radu Campeanu a fost transportat la Spitalul de Urgenta "Floreasca" si internat la terapie intensiva, cu o infectie respiratorie, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Oprita.

In 2011, Campeanu a suferit un infarct si a fost internat la Institutul Fundeni, fiindu-i montat un stent.

In 2009, a fost internat la Clinica de Chirurgie Urologica si Transplat Renal Fundeni, unde a fost operat pentru o problema pe uretra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.