Averea lui Omar Hayssam a fost pusa sub sechestru, scrie MEDIAFAX.

Imobilele si terenurile omului de afaceri sirian au fost sechestrate, iar conturile din banca au fost blocate. Pentru recuperarea prejudiciului, bunurile vor fi scoase la licitatie publica.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul produs in acest caz este de 7,8 milioane lei prin delapidare, 4.171.261,86 de dolari, respectiv 2.295.698 de lei, prin inselaciune, si 17,3 milioane de lei prin spalare de bani.

Printre bunurile puse sub sechestru in acest dosar se numara un apartament al lui Omar Hayssam situat pe Calea Calarasilor din Capitala, o cladire si teren aflate pe strada Spatarului din Bucuresti, doua terenuri din Otopeni, de 4.301 de metri patrati, respectiv 6.611 de metri, detinute de sirian prin intermediul cumnatului sau Nicolae Nasture, si un cont deschis de Hayssam la Credit Europe Bank, pentru suma de 10.780,58 de dolari.

De asemenea, anchetatorii au instituit sechestru asigurator prin blocarea tuturor conturilor deschise la banci de un numar de 47 de societati comerciale, dar si asupra sumei de un milion de euro dintr-un cont deschis la Credit Europe Bank si a unui Audi A8, proprietate a SC City Center SRL.

Procurorii DIICOT cer si anularea contractelor semnate de Omar Hayssam. Sirianul este cercetat de DIICOT in patru dosare penale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.