Elicopterul prabusit luni seara in lacul Taureni, din judetul Mures, a fost scos din apa, marti, de elicopterul de interventie trimis de MAI, epava fiind depusa pe un teren din apropiere, dupa ce operatiunea a fost ingreunata de vantul puternic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elicopterul trimis de Inspectoratul General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din Bucuresti la Taureni a reusit sa scoata din lac epava aparatului de zbor prabusit luni seara.

Elicopterul prabusit a fost depus pe un teren din apropierea lacului. Epava elicopterului are aproximativ 1.800 de kilograme, greutate la care se adauga malul si apa stranse in aparat. Aceasta urmeaza sa fie analizata de specialisti, dar si de reprezentanti ai asiguratorului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Mihai Gagyi, ultima victima a accidentului de elicopter de la Taureni a fost gasita, marti, in jurul orei 8.10, la circa zece metri distanta de elicopter, care se afla inca in apa.

Un elicopter s-a prabusit, luni seara, in zona lacului Taureni, din judetul Mures, cinci persoane pierzandu-si viata, iar una fiind ranita, respectiv o femeie, care este internata la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Mures, unde va ramane cel putin 24 de ore.

Omul de afaceri Sorin Terbea se afla in elicopterul prabusit, alaturi de trei afaceristi germani, o angajata de-a sa si pilotul, aparatul de zbor prabusindu-se la cateva minute de la decolare, declara primarul din Taureni, Ovidiu Petru Oltean. El preciza ca Sorin Terbea si cei trei oameni de afaceri germani au facut, luni dupa-amiaza, o vizita la o fabrica de mobila din localitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.