Social 29 Iulie 2013 10:33
Dan Voiculescu a venit luni la DNA, pentru a fi audiat in dosarul de santaj in care sunt cercetati, printe altii, fiica acestuia, Camelia Voiculescu, si directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, fondatorul Partidului Conservator a tinut sa ii transmita un mesaj sefului statului: "Vreau sa-i transmit la modul cel mai serios lui Basescu Traian ca adversitatea noastra politica, de mare notorietate si de ani de zile, nu trebuie sa afecteze valori fundamentale ale societatii romanesti, cum e familia si, mai ales, cum e libertatea de exprimare, pentru care au murit oameni in decembrie. Asta e partea foarte serioasa si dureroasa", a spus Voiculescu, caruia ii lipsea o lentila de la ochelarii de soare.

Potrivit MEDIAFAX, Dan Voiculescu a venit la DNA insotit de avocatii Sergiu Andon si Gheorghita Mateut.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, in 25 iulie, ca SC Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, in dosarul in care sunt cercetati Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group si SC Intact Publishing SRL.

Potrivit procurorilor, in perioada 16 aprilie - 24 mai 2013, Sorin Alexandrescu, l-ar fi constrans pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de directorul general al Antena TV Group, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru acesta si ca, in acest scop, va fi realizata o ancheta jurnalistica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.